Povoljna mini skladišta

Povoljna mini skladišta su najbolje rešenje u mnogim situacijama. Mnogo je različitih okolnosti, potreba i situacija kada je najpametnija odluka upravo zakup dodatnog prostora.
 

Kada je iznajmljivanje mini skladišta najbolje moguće rešenje?

  1.  Kada je izgradnja dodatnog prostora preskupa
  2. Kada Vam je dodatni skladišni prostor potreban za kraći vremenski period
  3. Kada dodatni prostor kakav Vama treba niste u mogućnosti da obezbedite a mini skladišta firme Storagebox ispunjavaju potrebne uslove
  4. Ako izgradnja ličnog skladišnog prostora zahteva više vremena nego što imate
  5. Ako je potrebno da Vaše stvari budu pod konstantnim video nadzorom
  6. Kada Vam odgovara lokacija naših mini skladišta, što kasnije utiče i na troškove prevoza, odnosno transporta robe
  7. Kada troškovi cene zakupa mini skladišta ne utiču mnogo na vrednost robe (prilikom skladištenja robe sa lagera, odnosno veća količina i vrednost robe manje trpi troškove zakupa)
    i mnogi drugi razlozi.

Povoljna mini skladišta - benefiti​

Mnoge fime i pojedinci često ne uzimaju u obzir sve faktore prilikom proračuna vrednosti neke robe odnosno pravljenja njene tržišne cene. Osim cene nabavke robe, troškova transporta, carinjenja itd., treba uzeti u obzir i troškove skladištenja i unutrašnjeg transporta.

Velika prednost je i tome što pri zakupu na najbrži mogući način rešavate sve probleme oko skladištenja robe. Nemate dodatnih troškova oko placa, materijala, majstora i ostalog sto bi Vam trebalo kada bi gradili lični skladišni prostor. Sa druge strane u momentu kada Vam više nije neophodan jednostavno završavate i sa troškovima oko skladištenja. Nemate zarobljen novac u nečemu što Vam više nije potrebno. Kada se sve stavi na papir dolazi se do zaključka da zakup naših mini skladišta štedi i novac i vreme, a često i mnogo nerava i neprijatnih situacija.

Mini skladišta firme Storagebox Vam nude skladišne prostore raznih veličina, a uslovi i cene ih čine da budu jako povoljna mini skladišta, ako ne i najpovoljnija na našem tržištu. Aktuelne cene možete videti na stranici cenovnik, a pri zakupu na više meseci možete dobiti dodatne pogodnosti.

povoljna mini skladista
povoljna mini skladista

Potražnja je velika, proverite dotupnost i rezervišite Vaše mini  skladište na vreme.

Idi na vrh