Određivanje prave veličine mini skladišta jedan je od izazovnijih aspekata iznajmljivanja skladišta. Najbolji način za određivanje veličine potrebnog mini skladišta je preračunavanje zapremine stvari koje bi stavili u njega. Treba uzeti u obzir lomljivost tih stvari ukoliko se stavljaju jedne na drugu, kao i koliko će se često vaditi odatle.

Standardne veličine mini skladišta koje možete iznajmiti kod nas su:

  • 6m x 2,4m x 2,4m,  zapremine cca 34 m3
  • 3m x 2,4m x2,4 m, zapremine cca 17 m3
  • 2m x 2,4m x2,4 m, zapremine cca 11 m3
  • 1,5m x 2,4m x2,4 m, zapremine cca 8 m3

Za stvari koje se ne mogu skladištiti u mini skladištima opšte pravilo je da sve što je ilegalno, zapaljivo, što može da eksplodira ili što će istrunuti, ne može se skladištiti.
Navedene stvari su samo neke od njih:
Hrana
Municija
Droga
Zapaljivi i eksplozivni predmeti kao što su gas, rezervoari za propan i sl.
Sve stvari koje su mogu oštetiti mini skladište ili ugroziti ljude ili životinje

U mini skladištu možete držati sve od nameštaja do vozila, a mogu se koristiti za širok spektar predmeta, kako ličnih tako i predmeta firme.

 

Sva manja motorna vozila se mogu skladištiti u skladišnim jedinicama. Mini skladišta služe kao siguran, bezbedan prostor za sva vozila koje fizički ispunjavaju uslove koje diktiraju dimenzije samog skladišta, tako da se u mini skladišta uglavnom ostavljaju motorcikli, skuteri i vozila sličnih dimenzija.

Da li skladišta imaju kamere? Ima li svetla? Poveriti svoje stvari skladištu je velika odluka. Storagebox veoma ozbiljno shvata našu odgovornost da obezbedimo siguran prostor za skladištenje. Storagebox primenjuje sledeće mere bezbednosti:

– Video nadzor
– Objekti su dobro osvetljeni
– Kontrolisani pristup koji zahteva šifru za ulazak
– Fizičko tehničko obezbeđenje 24 sata dnevno

Sve stvari koje držite u skladištu ne moraju biti osigurane, ali svakako će Vas učiniti spokojnijim ako to uradite. Stvari koje ostavljate u skladištu tretirajte kao i sve druge koje posedujete a koje su Vam bitne i značajne.

Stručnjaci za kontrolu štetočina, tretiraju svako skladište u Storagebox-u od štetočina i glodara po redovnom rasporedu.

Ne. Zabranjeno je držati bilo koju vrstu životinja u skladištima.

Ne. Protivzakonito je živeti u skladištu.

Za dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque consequat mattis nisi ac tincidunt consectetur adipiscing elit.

Idi na vrh