Iznajmljivanje mini skladišta - iskustva

Iznajmljivanje mini skladišta i iskustva klijenata koji su su ih zakupili  predstavljaju najbolju preporuku za sve potencijalne nove klijente. Ako sa nekim niste sarađivali ranije jako Vam je bitno da imate informaciju ko je ta osoba ili firma pre nego što se odlučite da od njih nešto kupite ili zatražite bilo koju uslugu.
Firma Storagebox Vam pruža mogućnost da se uverite u kvalitet naših usluga kako putem Google recenzija koje postavljaju sami klijenti preko interneta, tako i uživo na samom placu gde možete videti naša mini skladišta.
 

Vaše mišljenje nam je bitno

Kao što je potencijalnim klijentima bitno da znaju kakav kvalitet usluge mogu da očejuju, tako je i nama značajno da svi naši klijenti budu zadovoljni. Pohvale su naravno uvek dobro došle, ali i dobronamerne kritike ako smatrate da bi nešto moglo da bude bolje. Otvoreni smo za predloge i sugestije, i svaka povratna informacija nam znači.

Mini skladišta su NOVA

Jedna od bitnih karakteristika koja nam je donela mnogo klijenata je da su svi naši mini boxovi novi. Ne koristimo stara skladišta, isključivo nova, pouzdana, koja pružaju maksimalnu zaštitu kako od vremenskih uslova tako i od štetočina ili nasilnih otvaranja. Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju, a sve naše klijente, trenutne, prethodne ili buduće molimo da odvoje malo vremena i da ostave svoju Google recenziju ovde.

Idi na vrh