iznajmljivanje mini boxa

Iznajmljivanje mini boxa - 1001 razlog za korišćenje

Iznajmljivanje mini boxa, kako se popularno nazivaju mini skladišta, je u poslednjih nekoliko godina jako traženo. Mnogo je razloga zbog kojih se fizička lica i firme odlučuju za iznajmljivanje dodatnog prostora za skladištenje. U produžetku možete videti najčešće razloge i možda prepoznati i razlog zbog čega je i Vama potrebno.

Najčešći razlozi za iznajmljivanje mini boxa:

  1.  Preseljenje u novi dom
  2. Renoviranje postojećeg doma
  3. Sigurno mesto za opremu ili alat
  4. Čuvanje poslovnog inventara ili arhive
  5. Čuvanje viška robe sa lagera
  6. Skladištenje sportske opreme i rekvizita

Šta sve dobijate sa dodatim prostorom?

Iznajmljivanje mini boxa pre svega Vam oslobađa dodatni prostor za neke bitnije stvari od onih koje sa tog prostora prebacujete u mini skladište. Bez obzira da li se selite se ili pravite prostor za baku i dedu ili studenta koji se vraća kući, život je pun iznenađenja koja zahtevaju malo dodatnog prostora. Kad god vam treba više prostora, možemo vam pomoći.

Vratite sebi svoju kuću

Ako su vaši ormari prepuni i u garaži nema mesta za vaš automobil, prostor za skladištenje može vam pomoći da povratite nešto kvadratnih metara. Sve ono što Vam smeta da se normalno krećete a pri tom Vam nije neophodno svakodnevno možete skladištiti u mini skladištu.

Ne morate da se otarasite nečega, ili da živite bez toga samo zato što vam nedostaje prostora. Naše jedinice za skladištenje vam omogućavaju da stvari držite u blizini i da su Vam uvek dostupne.

Napravite mesta za novog člana porodice

Iznajmljivanje mini skladista – zahtevBebe i sve te stvari za bebe, poput autosedišta, kolica i krevetića, zauzimaju prostor. Ne morate da žrtvujete svoje stvari da biste napravili mesta za svog mališana. Samo ih prebacite i čuvajte kod nas. U našim mini boxovima možete držati sve ono manje bitno a prostor osloboditi na taj način za sve ono prioritetno u životu.

Proverite dotupnost i rezervišite Vaš mini  box.

Idi na vrh