Bezbednost mini skladišta

Bezbednost mini skladišta je nekada presudna stavka pri odlučivanju da li će te uopšte ostavljati Vaše stvari da ih neko drugi čuva. Iako postoji mnogo firmi koje se bave skladištenjem i iznajmljivanjem skladišnog prostora, jako je mali broj koji to radi onako kako bi zaista trebalo.
 

Šta sve odlikuje dobru bezbednost mini skladišta?

Da bi znali zašto baš da se odlučite za skladištenje Vaših stvari u firmi Storagebox navešćemo nekoliko značajnih faktora za koje smatramo da su bitni pri odluci gde skladištiti stvari, materijal, robu, alat ili već šta želite.

  1.  Boxovi za robu su 24h pod video nadzorom
  2. Svi boxovi su osvetljeni tako da ne postoji mogućnost da se ne vidi kada im neko priđe
  3. Svaki box ima kontrolisan pristup koji zahteva šifru za ulazak
  4. Angažovano je i fizičko tehničko obezbeđenje 24 sata dnevno
  5. Boxovi su osigurani od vremenskih nepogoda, požara poplava i bujica
  6. Na zahtev klijenta moguće je izvršiti i dodatno osiguranje ostavljenih stvari
  7. Kao zaštitu od štetočina stručnjaci za kontrolu štetočina, tretiraju svako skladište u Storagebox-u  po redovnom rasporedu

Značajno za bezbednost robe u skladištu

U zavisnosti od toga koliko su stvari i roba u mini skladištu osetljivi neke stvari je potrebno dodatno zaštiti. Naša mini skladišta iako su izrađena po najvišim standardima i pružaju maksimalnu zaštitu od prodora vode, za sve one stvari koje bi eventualno mogla da ošteti vlaga trebalo bi ih dodatno zaštiiti.

Ako Vam je potreban bilo kakav savet ili dodatna informacija o bezbednosti naših mini skladišta možete nas kontaktirati putem podataka sa stranice kontakt.

 

Kvalitetan video nadzor je bitan bezbednost mini skladista
Idi na vrh